Home » about me! » Autoposten op Facebook 3: Via betaalde plugin!

Autoposten op Facebook 3: Via betaalde plugin!

Autoposten op Pinterest

Waarom automatisch posten op social media?

Het antwoord op deze vraag heb ik in mijn post van 2019 uitgebreid gegeven. Maar in het kort is de reden gewoon tijdsbesparing. Helaas is het automatisch posten op Facebook er niet makkelijker op geworden sinds de privacy policy van Facebook ingrijpend is veranderd (2018). Facebook laat echter nog steeds een aantal third party aanbieders toe om te autoposten.

Social Auto Poster van Wpweb

 

wp autoposten op social media

Ik gebruik nu al een half jaar de autoposter van Wpweb. Deze Plug in kost eenmalig $39,00 en er verschijnen regelmatig updates zodat de plug in up to date blijft. Deze plugin gebruik ik alleen om te autoposten naar Facebook. Social Auto Poster werkt met je facebook hoofdpagina’s en met de facebook groepen waar je admin rechten op hebt. Meestal zijn dat dus de groepen die jezelf hebt gemaakt.

Is de plug in value for money?

Eerlijk gezegd vind ik ik inmiddels dat deze plug in voor mij weinig toegevoegde waarde heeft. In een reactie op mijn vorige post over autoposten kreeg ik de volgende tip van Melanie;


HOOGVLIET

OKTOBER 20, 2019 / 8:56 AM

Ik post alleen auto op mijn pagina en vandaar uit deel ik het via mijn telefoon in groepen je hoeft dan maar een keer en berichtje te type en de groepen aan te klikken waar je het wilt posten net zo handig.


Bovenstaande reactie van Melanie werkt voor mij op Facebook ook prima.

Autoposten op Pinterest

Ik post mijn blogs op twee platformen namelijk Facebook en Pinterest. Voor Pinterest heb je geen autopost plugin nodig. Pinterest kan namelijk je RSS Feed lezen. Je hoeft dit allen maar aan te geven bij de “Instellingen” en dan naar “Meerdere Pins tegelijk maken”. Onder het kopje ‘Automatisch publiceren‘.

Pinterest autoposten vanuit wp

Pinterest gebruikt dan je uitgelichte afbeelding/featured image als Pin. Het duurt gemiddeld 12 uur voordat Pinterest je post op pakt.

Succes met Autoposten! Heb jij een andere handige manier om te autoposten? Laat het mij weten?

CHEERS!

JOOST

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.