Home » about me! » Update stress 2: Gratis upgrade Windows 7 naar Windows 10

Update stress 2: Gratis upgrade Windows 7 naar Windows 10

Update stress 2: Gratis upgrade Windows 7 naar Windows 10

Update stress!

Bij updates heb ik altijd zoiets van “Als dat maar goed gaat!” zie ook een vorige post over een PHP-upgrade. Natuurlijk kun je dat ondervangen met het maken van een backup. Voor mijn websites heb ik dat automatisch geregeld via mijn provider en dit werkt altijd prima. Voor Windows upgrades ben ik altijd minder huiverig. Waarschijnlijk onterecht maar het is bij mij eigenlijk nooit mis gegaan.

Gratis update van windows 7 naar windows 10

Gratis update van Windows 7 naar Windows 10

Het is nu augustus 2020 en zoals iedere “die hard” Windows 7 gebruiker krijg ik voortdurend waarschuwingen dat de ondersteuning is afgelopen. Het is vakantie en om voorbereid te zijn op het nieuwe cursusseizoen van ons bedrijf Outstanding Classroom besloot ik dat het een goed moment is om maar eens te gaan upgraden.

Ik las een artikel op “De gratis upgrade van Windows 7/8.1 naar Windows 10” op Schonepc.nl. In ieder geval is het aan te bevelen om het artikel op schonepc.nl ook even door te nemen. In dit artikel worden twee links genoemd naar een upgrade. De eerste mislukte bij mij en werd afgebroken. Maar de volgende link werkte als een speer:

https://download.microsoft.com/download/0/1/6/01677C03-1D89-49FD-B49B-87B0F36B00D1/Windows10Upgrade24074.exe .

Windows 10 Pro

Ik was benieuwd naar welke versie mijn Windows 7 Ultimate was ge-upgrade. In de systeem instellingen van Windows 10 zag ik dat het Windows 10 Pro is. Kortom “No Stress” operatie geslaagd!

Hopelijk gaat de upgrade bij jullie ook vlekkeloos. Laat het mij weten!

CHEERS

JOOST

Delen:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.