Home » about me! » Vette muziek in Peaky Blinders Seizoen 5 SE5

Vette muziek in Peaky Blinders Seizoen 5 SE5

Peaky Blinders Muziek Seizoen 5 SE5

Netflix

Zoals ongeveer half Nederland werk ik al maanden thuis. Zelf vind ik dit heerlijk. Ik mag graag op mijzelf zijn en ik kan mij altijd bijzonder goed zelf vermaken. Door het niet meer hoeven reizen blijft er nu tijd over om dingen te ontdekken. Eindelijk heb een Netflix abonnement genomen en ben ik mijn muziek collectie verder aan het inrichten met Google Play Music (zie oudere posts).

Peaky Blinders

Door Netflix kwam ik de serie Peaky Blinders tegen. Na de eerste aflevering was ik totaal verkocht. De muziek, de manier van filmen, de rauwe humor, ik vind het geweldig. Ondertussen ben ik gaan googelen op deze serie en de enthousiaste recensies en fans zijn echt ontelbaar.

Op het instagram account van Peaky Blinders kom je vele korte fragmenten tegen met ondersteunende muziek. Veel celebrity’s zijn ook fan van deze serie en uiten dit op instagram. Eén van de leukste vind ik die van Snoop Dogg die zijn versie van de Peaky openingssong “Red Right Hand” heeft gemaakt.

Seizoen 5

Ik heb de afgelopen weken soms 3 afleveringen per avond gekeken. Helaas laat seizoen 6 nog even op zich wachten door de huidige crisis. Ik ben aan het afkicken met de muziek uit de serie. Er is een playlist van de eerste 4 seizoenen op Youtube. Van het laatste seizoen heb ik zelf even een playlist gemaakt met de WP pugin YotuWP.

 

 1. Nick Cave & The Bad Seeds – Red Right Hand (Official Video)
 2. Black Strobe – I’m A Man
 3. Black Sabbath “The Wizard”
 4. CABBAGE – UBER CAPITALIST DEATH TRADE
 5. Anna Calvi – Rider to the Sea (Official Audio)
 6. Nadine Shah – Evil
 7. Anna Calvi – Papi Pacify (FKA twigs cover)
 8. The Darts (US) – “Love U 2 Death” [OFFICIAL VIDEO]
 9. Black Blood
 10. Anna Calvi – Lady Grinning Soul (David Bowie cover)
 11. Ain’t No Grave (Official Lyric Video) – Bethel Music & Molly Skaggs | VICTORY
 12. Hotel Lux – The Last Hangman
 13. Richter: Dona Nobis Pacem 2
 14. Radiohead – Climbing Up The Walls (LYRIC VIDEO)
 15. Joy Division – Atmosphere [OFFICIAL MUSIC VIDEO]
 16. Black Sabbath ~ War Pigs
 17. IDLES – DIVIDE & CONQUER (Official Video)
 18. IDLES – I’M SCUM (Official Audio)
 19. Wish
 20. IDLES – NEVER FIGHT A MAN WITH A PERM (Official Video)
 21. Bob Dylan – Ballad of a Thin Man (Audio)
 22. Snoop Dogg (Shelby) performs Peaky Blinders theme – BBC

Ben jij ook Peaky Fan?

Wat is jouw favoriete nummer uit Peaky Blinders? Laat het mij weten!

CHEERS!

JOOST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: