Home » Bloggers Nederland » Vloggende bloggers, een nieuwe categorie in Bloggers Nederland

Vloggende bloggers, een nieuwe categorie in Bloggers Nederland

youtube vs bloggers nederland

VLOGGEN VS BLOGGEN

De titel suggereert dat er een tegenstelling is tussen vloggen en bloggen. Ik denk  dat het juist een super combinatie is. Je blog kan je vlog prima versterken en omgekeerd je vlog ook je blog.

Op dit moment zie je veel bloggers overstappen naar Youtube en hun blog verwaarlozen. Persoonlijk vind ik dat ontzettend jammer. Vlogs op Youtube verdwijnen al gauw in de massa. Als je een lezers publiek op je blog hebt zou ik die juist benutten om ze op de hoogte te houden van je vlogs.

Bloggers Nederland

In mijn vorige posts vertelde ik al dat ik Bloggers Nederland en Bloggers Noord Nederland heb gemaakt. Van diverse  lezers kreeg ik een opmerking dat het misschien leuk zou zijn om vloggers ook een plekje te geven. Dit ben ik met jullie eens. Vloggers krijgen hun eigen plekje op de website. Bij de aanmelding kun je kiezen voor de categorie Vlogger.

youtube vs bloggers nederland

Op Bloggers Nederland zijn ook al een aantal vloggende bloggers aanwezig. Ik ben even door het bestand heen gelopen en hieronder vind je een aantal;

Ben je ook een blogger en/of vlogger meld je dan nu aan. Bloggers Nederland en Bloggers Noord Nederland zijn geheel gratis!

Blogger of Vlogger?

Eigenlijk vind ik de vraag niet helemaal juist. Een keuze tussen bloggen en vloggen lijkt te betekenen dat je maar een van de twee kunt doen. Maar het één sluit het ander niet uit. Je kunt het prima allebei doen. Wat vind jij?

CHEERS

JOOST

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.