Home » Bloggers Nederland » Yes! Bloggers Nederland is Online en Gratis voor alle bloggers!

Yes! Bloggers Nederland is Online en Gratis voor alle bloggers!

Logo Bloggers Nederland

Belofte maakt schuld!

In mijn vorige blogposts kondigde ik het al aan. Na het realiseren van Bloggers Noord Nederland ga ik Bloggers Nederland maken. De doelstelling was de website begin maart te lanceren. En ‘YES”  dat is gelukt.

Bloggers Nederland

Wat zijn de voordelen van Bloggers Nederland?

Het eerste voordeel is dat je bloggers makkelijk kunt vinden. Tevens kun je zoeken op de onderwerpen waar bloggers over schrijven. Nog een voordeel is dat potentiële samenwerkingspartners, bloggers makkelijker kunnen vinden. Hopelijk gaan mijn sites leiden tot mooie samenwerkingsverbanden.

 

SAMEN WERKEN!

 

Gratis Inschrijven

Het succes van de sites hangt natuurlijk af van het aantal bloggers dat zich inschrijft en het aantal mensen dat de site gaat bezoeken. Daarom is de site geheel gratis voor lezers en voor bloggers (publishers).

 

Zoeken en navigeren op de site

De grootste uitdaging is de site overzichtelijk te houden en om dit met zo weinig mogelijk plugins te doen. Bloggers Nederland gebruikt nu nog slechts 4 plugins nl:

 

Eenvoudig iDEAL voor WordPress

We hebben nog wel een extra plugin toegevoegd namelijk Paytium. Paytium is een plugin om iDeal betalingen op je site mogelijk te maken. Echt een super makkelijke plugin.

Wil je vliegensvlug iDEAL betalingen ontvangen in WordPress? Geen WooCommerce of andere complexe plugins? Dat kan met Paytium, onder andere voor:

 • Verkoop van simpele producten of diensten
 • Aanmelding voor events & cursussen
 • Donaties voor goede doelen
 • Crowdfunding (versie 3.0)

Paytium is een Nederlands product van David de Boer. David vond het altijd al leuk technologie vanuit het oogpunt van de eindgebruiker te bekijken. Daarom gaf hij in het verleden cursussen over websites bouwen, en was als project manager verantwoordelijk voor de communicatie tussen niet-technische klanten en programmeurs. Als je vragen hebt dan antwoordt David erg snel. Tevens heeft hij op zijn website een duidelijke handleiding staan.

Ik heb David een mail gestuurd en had erg snel antwoord. Hij raadde mij aan om de nieuwste Paytium Beta te gebruiken. Deze kun je hier downloaden: paytium.3.0.3-beta052  .

Verdienmodel van Bloggers Nederland?

Bloggers Noord Nederland en Bloggers Nederland zijn ontstaan uit respect voor bloggers. Deze mensen spannen zich enorm in om  te schrijven, te fotograferen en om hun blog te promoten. Om de kosten van deze sites te drukken staan er reclame banners in. Wij (De makers) hebben geen winst oogmerk.

Steun Bloggers Nederland!

Bonatie Bloggers Nederland

Draag jij deze sites ook een warm hart toe dan kun je een donatie doen. Daardoor kunnen wij verder ontwikkelen en de sites een groot succes maken.  KEEP ON BLOGGING!

CHEERS!

JOOST

 

16 Reacties

 1. maart 16, 2019 / 3:27 pm

  Veel succes met dit project, benieuwd hoe het gaat lopen!

 2. maart 16, 2019 / 3:46 pm

  Apart project, ik snap het doel nog niet volledig, maar ik wens je veel succes!

  • maart 16, 2019 / 3:56 pm

   Hoe vind je jouw blog Naomi? Waar komen je lezers vandaan? Natuurlijk is de facebookgroep Bloggermagazine leuk voor reacties, maar waarschijnlijk wil je ook reacties van andere lezers. Probeer dan eens Bloggers Nederland! https://bloggersnederland.nl .

 3. maart 16, 2019 / 4:33 pm

  Dat klonkt super fijn voor bloggers. Ik ga eens n kijkje nemen en me dan mss ook aanmelden! Dank voor deze mogelijkheid.

 4. maart 16, 2019 / 5:58 pm

  Ik merk inderdaad dat ik meer bezoek krijg uit Groningen sinds ik bij bloggers Noord Nederland sta ingeschreven! Goed bezig Joost!

  • maart 17, 2019 / 8:36 am

   Leuk Gabrielle! Je hebt een heel mooi blog! Zet het in de schijnwerpers zou ik zeggen. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.